Tájékoztató

Kedves Szülők, Kedves Gyerekek!

 

A koronavírus járvány 3. hullámának terjedése miatt a Kormány tegnapi ülésén újabb veszélyhelyzeti intézkedésekről döntött, amelyek a köznevelési intézményeket is érintik. Az emberi erőforrások minisztere „a köznevelési intézmények működését érintő egyes veszélyhelyzeti intézkedésekről” szóló 17/2021. (III.5.) EMMI határozatával a következő intézkedéseket hozta:

Az iskolákban 2021. március 8-ától 2021. március 31-éig a nevelés-oktatás tantermen kívüli, digitális munkarendben kerül megszervezésre. A tavaszi szünet utáni első tanítási nap 2021. április 7.

Az új munkarend megszervezése nem szünetet jelent, hanem az oktatás módjának megváltoztatását, melynek keretében a tanulóknak továbbra is biztosítani kell a tanulás Alaptörvényben biztosított lehetőségét. A megváltozott körülményekhez az intézményeknek, pedagógusoknak és a diákoknak is alkalmazkodniuk kell.

Az új munkarendben történő működés mindannyiunknak komoly kihívást jelent. Kérem Önöket, segítsék ennek a nehéz feladatnak a megoldását, hogy a legtöbbet, legjobbat tudjuk kihozni a gyermekek érdekében az új helyzetből.

Tájékoztatni szeretném Önöket arról, hogy iskolánkban milyen módon oldjuk meg a digitális, tantermen kívüli oktatást:

 

Mindnyájan vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!

Iskolabútor

Új iskolabútorokkal bővült intézményünk
Iskolánk korszerűségét tovább emelte, hogy új tanulópadokkal, székekkel bővült a berendezésünk palettája. A 13 tanulópad, 26 szék nagy meglepetést, örömöt jelentett elsős tanulóinknak, akik azonnal birtokba is vették. Köszönjük a Pápai Tankerületi Központnak, hogy lehetővé tették egy tantermünk teljes megújulását.

hl

 
A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.